Donaties en giften

Stichting Hospice Trajectum is de initiatiefnemer tot het oprichten van dit hospice

Stichting Hospice Trajectum is verantwoordelijk voor de coördinatie, opleiding, werving en begeleiding van vrijwilligers in Hospice Trajectum Maastricht. De Stichting werkt intensief samen met Envida. Envida is verantwoordelijk voor de (professionele) palliatieve en terminale zorg.

Jaarlijks maakt de Stichting kosten om het werk van de vrijwilligers in het hospice mogelijk te maken. Enerzijds heeft dit met organisatorische aspecten te maken zoals opleidingskosten van de vrijwilligers, anderzijds maken we kosten om bijvoorbeeld speciale wensen mogelijk te maken. Om dit op een goede manier te kunnen continueren is geld nodig.

Het hospice wordt gerealiseerd mede dankzij schenkingen van privépersonen, stichtingen, verenigingen en fondsen, overheden en bedrijven. Donaties blijven welkom.

U kunt uw bijdrage overmaken naar:
ING Bank Eijsden
IBAN: NL53 INGB 000 7582235
BIC: INGBNL2A
t.n.v. Stichting Hospice Trajectum.

Giften zijn in de inkomsten- en vennootschapsbelasting aftrekbaar als zij zijn gedaan aan een algemeen nut beogende instelling (ANBI), zoals ons Hospice.

Een speciaal woord van dank aan bloemist Belfleur die iedere vrijdag verse bloemen voor het hospice en de gastenkamers bezorgd. Een geweldige gest.

Wilt u daarbij helpen, dan kunt u dat doen door financiƫle steun te verlenen